Undervisere

Her kan du læse om vores undervisere hos Sukha Yoga.

Mia Toftdahl Olesen

Leder af Sukha Yoga og underviser i Hatha, Flow, Slow, Restorativ & Gravidyoga.

“Jeg opdagede første gang yogaen, da jeg studerede, som et fysisk alternativ til de traditionelle fitnesshold. Men det var først, da jeg flyttede til New York i 2013, at både det fysiske såvel som det mentale i yogaen for alvor begyndte at fylde i min hverdag. I 2014 tog jeg min første yogauddannelse. 

Yogaen blev et rum til at finde nærvær og ro midt i en hektisk storby, og en spirende nysgerrighed for yogaens verden åbnede op. En nysgerrighed, der siden har ført til yogauddannelser indenfor restorativ yoga, yogaterapi for unge, mindfulness og gravidyoga. Ved sine af mine ugentlige timer har jeg startet initiativet “ro på”, der tilbyder yoga og mindfulness for unge. Yoga er mit personlige rum for kreativitet, leg og refleksion.

Jeg bruger selv yoga til at slippe ud af tankemylderet og komme ned i kroppen, til at mærke efter, og til at lære mig selv bedre at kende. Jeg elsker, at yoga kan give alle noget forskelligt, hvad enten du er på udkig efter mere energi, balance, stilhed – eller blot et roligt øjeblik med dig selv til at trække vejret. Men jeg elsker især, når yoga ender med at give os en helt masse andet, som vi på forhånd ikke vidste, at vi ledte efter.”

Sukha Yoga · Yogastudie i Farum

Elise Bang

Underviser i Flow, Slow, Hatha & Restorativ.

“Jeg er en 36-årig kvinde, bosiddende på Nørrebro med et fritidshus i Farum. Jeg har en kandidat i folkesundhedsvidenskab med speciale i stress og coping og er selvstændig yoga- og meditationsinstruktør. Jeg underviser primært i flow, slow, restorativ samt meditation, som jeg ser som essentiel for en god afspænding efter diverse asanas. Jeg afholder stille-retræter og foredrag om yoga og meditation.

Jeg har dyrket yoga siden jeg var barn, særligt Yoga Nidra. Jeg har rejst en del i verden for at dyrke yoga. Jeg har de sidste 15 år undervist i forskellige sammenhænge.  Gennem min mangeårige erfaring har jeg udviklet min egen stil, hvor jeg nyder og ser en effektiv virkning med en sammenblanding af vinyasa, flow og hatha. Et godt program for mig er en god og behagelig introduktion med en meditation og et tema. Dernæst en opvarmning, som kan indeholde solhilsner for at bygge op til en peak og dernæst dybere stræk og med en afslutning indeholdende afspænding/meditation.

I 2014 tog jeg min første officielle yoga instruktøruddannelse (200 RYT yoga alliance) og fik fast undervisningssted, hvor jeg har undervist siden. I 2018 blev jeg selvstændig med eget yogafirma. For mig er det vigtigt, at krop, sind og ånd hænger sammen og yogaen samt meditation er et redskab hertil. Jeg udvikler mig stadig og tager flere gange om året efteruddannelse. Jeg glæder mig til at se dig på yogamåtten.”

Sukha Yoga · Yogastudie i Farum

Troels Rimi Andersen

Underviser i Slow Yoga, Hatha Yoga & Familieyoga.

“Jeg blev selv inspireret til at gå i dybden med yoga i en alder af 19 år og tog til Indien, da jeg var blot 21 år. Jeg bosatte mig i Indien i år 2000 og boede i en Yoga Ashram frem til år 2010, hvor jeg udlevede alle aspekter af yogaen, i det daglige liv. I 2011 frem til 2013 opsatte jeg delvis mine egne hold herhjemme i Danmark og delvist i Australien, hvor jeg var med til at uddanne yoga elever fra hele verden.

I dag bor jeg med min familie i Gilleleje og underviser både børn og voksne i Nordsjællands distrikter.”

Sukha Yoga · Yogastudie i Farum

Jeanette Birch

Underviser i Hatha, Slow & Flow Yoga.

“Mit første møde med yogaen ligger år tilbage. Jeg var på daværende tidspunkt sygemeldt med stress. Min veninde nærmest hev mig med til yoga. Jeg har altid haft en oplevelse af mig selv som en, der slet ikke var smidig nok til at lave yoga. Jeg var nok lidt nervøs for at falde helt ved siden af. Men jeg blev glædeligt overrasket over det, yogaen gav mig. Ro i sindet og mulighed for at mærke min krop igen. Yogaen blev derefter hurtigt en stor del af mit liv.

I 2015 tog jeg min første yogauddannelse. Først i Mediyoga, herefter i Hatha. Derudover har jeg deltaget i adskillige workshops og kurser. Jeg brænder for den meditative del af yogaen og arbejder rigtig meget med åndedrættets muligheder og effekter igennem yogaen. Jeg nyder, at der er så mange muligheder med yoga. Forskellige yogaformer, der giver os hver især noget forskelligt. Alt efter, hvad du mærker din krop og sind har brug for den dag eller i den periode i dit liv.”

Sukha Yoga · Yogastudie i Farum

Ditte Parby

Ditte Parby, underviser i Hatha, Flow, Slow og Restorativ

“At undervise i yoga giver mig nærvær, samvær og en skøn fornemmelse af selvforglemmelse og tilstedeværelse. Her mærker jeg, at jeg lever. Det at formidle yogaen og at opleve og nyde den i fællesskab med mine elever giver bare sådan mening for mig.

Min undervisning er alsidig, smilende og uhøjtidelig, og jeg ser det som min fornemste opgave at designe mine klasser, så alle føler sig velkomne, trygge og godt tilpas – uanset niveau. Jeg er yogalærer (250h) ved Paul Jerard, E-RYT 500, ligesom jeg har en uddannelse i YOGA MOD STRESS (80h) ved Anne Goncalves. Jeg er også uddannet pilateslærer ved Dianne McCarthy, og så har jeg deltaget på workshops & kurser hos et væld af kvalificerede yogalærere.

Udover mit virke som yogalærer er jeg uddannet kost- og sundhedsvejleder, og i hele mit ungdoms- og voksenliv har jeg beskæftiget mig med undervisning og rådgivning i emner om sundhed, bevægelse, kropsbevidsthed og nærværstræning. Jeg ønsker i det hele taget at inspirere menneskene omkring mig til en hverdag i balance med energi og velvære i både krop og sind.”

Sukha Yoga · Yogastudie i Farum

Stinne Høj - På barsel

Underviser i Slow Yoga & Flow Yoga.

“Mit navn er Stinne, og jeg er 300-timers certificeret Jivamukti Yoga-underviser samt 50-timers certificeret Yin Yoga-lærer. Derudover har jeg også dele af børneyogalæreruddannelsen med i rygsækken. Jeg har beskæftiget mig med yoga siden 2008 og har været dedikeret til Jivamukti Yoga siden mit første møde med metoden i 2013. I dag underviser jeg en god blanding af de forskellige metoder, jeg har med mig og udvikler og udfordrer løbende min egen praksis og undervisning.

I min undervisning ønsker jeg at videregive de samme positive og opløftende oplevelser, jeg selv har fået – og stadig får – gennem min yogapraksis. Min intention er, at du efter en yoga session vil føle dig opløftet, let og glad; egenskaber, som vi åbner op for gennem yoga-praksissens mange aspekter. I yogaen kommer vi altid i berøring med hele kroppen med vejrtrækningen i fokus. Det hjælper os til at give slip på tankemylder og have vores opmærksomhed i nuet. Jeg glæder mig til at møde dig og invitere dig ind i yogaens univers.”