Gravidyoga og familieyoga

Her finder du kommende forløb med gravidyoga og familieyoga hos Sukha Yoga.

Gravidyoga ( 6. november - 11. december, 2019)

6 onsdage kl. 19.00-20.30

Et forløb til at understøtte en sund graviditet og give dig redskaber som du kan bruge både under din graviditet og din fødsel. Gravidyoga bidrager til øget velvære og kropsbevidsthed i denne store periode i dit liv.

Vi vil bruge yogaen til at styrke kroppen og til at finde afspænding og hvile, begge dele er lige vigtige for at støtte din graviditet og forberede dig til fødsel. Du vil blive introduceret for stillinger og øvelser som vil hjælpe kroppen med at forebygge graviditetsgener som bækkensmerter og væskeophobninger. Vi vil også arbejde med træning af opmærksomhed, vejtrækning og bækkenbund, og du vil få en introduktion til naturlige smertelindringsteknikker som du selv kan bruge. Forløbet vil hjælpe dig til at skabe en dybere forbindelse til din baby, og til at finde ind til den indre kraft der er tilstede i dig. Sidst men ikke mindst, vil forløbet give dig et fællesskab blandt andre kvinder, hvor I kan dele tanker og erfaringer med hinanden i et trygt rum.

Du kan begynde på forløbet når som helst under din graviditet.

Underviser: Mia, uddannet gravidyogalærer og mor til Asbjørn på 1 år

Pris: 850 kr.

Udtalelse fra deltager på vores sidste gravidforløb:

“Jeg har netop deltaget i et gravid-yoga forløb med Mia fra Sukha Yoga. Jeg havde aldrig prøvet yoga før og var meget spændt på det. Jeg er nu blevet fan! Underviseren, Mia, er dygtig, opmærksom og varm, og niveauet passende for både begyndere og øvede yogaudøvere. Lokalerne er lyse og smukke. Det vigtigste er nu, at Mia får skabt en stemning af rummelighed, fællesskab og ro på en virkelig god måde. Det er helt sikkert ikke sidste hold, jeg kommer til at gå på.”

Familieyoga forløb for voksne og børn 7-11 år (5. januar - 9. februar, 2020)

6 søndage kl 10.00-11.15

Familieyoga er til dig, der ønsker at gå til yoga med dit barn, og selv få en oplevelse ud af det. Yoga har en god indflydelse på både barnets motorik, koncentration og velvære. De fleste yoga øvelser er baseret på naturens håndgribeligheder og har deres inspiration fra bl.a. dyreverdenen. Derfor er det også både sjovt og nemt for børn at leve sig ind i yogaen, med leg og lethed. Her kan du give dig selv og dit barn en oplevelse, som bringer jer sammen med øvelser og afspændingsteknikker, som har vist sig at skabe ro og harmoni i sind og krop.

Hvis dit barn falder lidt udenfor aldersgruppen, så kontakt os for at høre, om I kan være med alligevel.

Pris: 650 kr. (1 voksen + 1 barn), 800 kr. (1 voksen + 2 børn)