Events

Her finder du workshops og events hos Sukha Yoga.

Workshop: Giv Slip på 2019 og Byd 2020 Velkomment

Søndag d. 29. december kl. 10.30-12.30

En forvandlende og fornyende nytårs workshop med Ditte Parby, hvor du svøbt i forkælelse og blid yoga midt i vinterens stilhed kan indvie det nye år.

Yogaen vil være blid, forløsende og nærende, så du får mulighed for både kropsligt og mentalt at ‘slippe’ det forgangne år og bygge bro til det nye. Vi afslutter med en fin nytårsmeditation og en lang skøn afspænding.

Du kan deltage, uanset om du har kendskab til yoga eller ej. Ditte vil guide dig roligt gennem workshoppen med smil og nærvær, så du trygt kan fordybe dig og lade dig forvandle og fornye. 

Underviser: Ditte Parby

Pris: 300 kr. 

Tema-Onsdag: Meditation og Pranayama

På vores yogahold har vi både direkte og indirekte fokus på meditation og vejrtrækningsøvelser (også kaldet pranayama). På denne time kan du få lov til at fordybe dig i begge. Vejrtrækningen er noget vi altid har med os, og måske netop derfor tænker vi ikke nødvendigvis over hvilket fantastisk redskab det kan være til at støtte vores energi og vores sindstilstand.

Vi skal på denne time prøve forskellige teknikker indenfor både meditation og vejrtrækning, både dem der kan opløfte din energi og dit humør, og dem der kan hjælpe dit travle hoved med at finde nærvær og ro. At meditere sammen med andre kan være noget helt særligt, så vi håber du vil komme og være med. Du behøver hverken at have mediteret eller dyrket yoga før.

Underviser: Mia Toftdahl Olesen

Pris: 150 kr.

Timen bookes som en almindelig time på skemaet, og kan betales med klippekort eller abonnement. Bemærk dog at tema-onsdag ikke kan betales med en gratis prøvetime.

Workshop: Flow og Giv Slip

Lørdag d. 11. januar kl. 11.30-13.30

Med denne workshop vil vi bevæge os ind i 2020 med en opløftende energi og et roligt sind. Du vil få muligheden for at bevæge dig i et intuitivt flow med et sanseligt fokus på din vejrtrækning. Du vil blive guidet gennem et blidt flow, i en mindful og nærværende rytme af dit åndedræt.  

På workshoppen vil vi give plads til at bevæge os lidt udenfor de traditionelle yogastillinger, så du kan finde ind i de små hjørner og kroge af kroppen som trænger til ekstra opmærksomhed hos dig – måske vi endda bevæger os lidt uden for yogamåtten.

Din vejrtrækning vil have et særligt fokus gennem hele workshoppen, til at lade dit flow lande i kroppen og til at guide dit sind og nervesystem til fordybelse. Vi vil særligt give plads til at åbne forsiden af kroppen med blide bagoverbøjninger, til at hjælpe skuldrene med at sænke sig og hjertet med at åbne sig.  

Den sidste del af workshoppen vil være afsat til restorative stillinger, hvor kroppen får lov til at finde dyb hvile og give slip. 

Underviser: Mia Toftdahl Olesen

Pris: 300 kr. 

Tema-Onsdag: Yoga og Meditation for Unge

En særlig yogatime for de unge i alderen 15-25, med fokus på brugen af yoga, meditation og mindfulness til at skabe mere ro i det daglige.  Vi har allerede et par unge medlemmer hos Sukha Yoga, men måske der er andre unge der også har lyst til at være med.

I et hyggeligt rum sammen med andre unge, skal vi støtte krop og sind til at opleve et nærvær hvor vi ikke altid analyserer og vurderer os selv og vores omgivelser. Meditation kan hjælpe os med at styrke vores koncentrationsevne, men også til at udvise større venlighed, accept og tålmodig overfor både os selv og hinanden.Vi skal prøve at meditere både i bevægelse og i stilhed og både siddende og liggende – Så du kan prøve forskellige værktøjer, og finde den form for meditation der passer bedst til lige dig. Du er velkommen uanset om du aldrig har mediteret før, eller om du allerede har en meditations-praksis.

Underviser: Mia Toftdahl Olesen

Pris: 150 kr.

Timen bookes som en almindelig time på skemaet, og kan betales med klippekort eller abonnement. Bemærk dog at tema-onsdag ikke kan betales med en gratis prøvetime.

Workshop: Klang Yoga

Søndag d. 19. januar kl. 14-16

Start det nye år med 2 timers selvforkælelse.

Vi guider dig ind i den stille og meditative praksis i blide og restorative yin yoga stillinger, mens du modtager klang massage. En sanselig rejse der tilbyder dig en dyb afspænding. Mens du ligger i stillingerne placeres klangskålene på dig og omkring dig. Klangskålene anslås blidt og de højfrekvente vibrationer forplanter sig i kroppen og kan forløse dybereliggende stress og spændinger

Klang-Yoga er en dejlig blanding af yoga og lyd. Klangskåle, gong, rainsticks & vindspil er aktivt integreret i yoga lektionen. 

Kombinationen af klangskåle og gong sammen med restorative yogastillinger giver dig mulighed for at opleve lyd med alle sanser. Klangen og vibrationerne fra lyden skaber en afslappende tilstand. Et helbredende, fortryllende lydrum – der inviterer dig til at slappe af og forbinde dig til din dybeste essens og til bare at være. Lydene fra klangskålene hjælper dig, til at komme dybere ind i stillingerne, og til at komme i resonans med din egen og universets rytme. Klang-Yoga kan reducere fysiske og psykiske spændinger og hjælpe med at skabe ro.

Undervisere: Hanne Simoni & Christina Præstkær.

Pris: 325 kr.

Tema-Onsdag: Yogaens Armbalancer

Denne tema onsdag er det blevet tid til at finde lidt ekstra leg og smil i din yogapraksis med yogaens armbalancer. Vi vil igennem timen opbygge styrke, fleksibilitet – og lidt ekstra mod til at udfordre os selv med at få vægten end i armene til, at løfte kroppen fra gulvet. Vi skal blandt andet prøve kræfter med crow pose, side crow pose, scale pose, og eight angle pose.

Om du ender med at komme op i de endelige stillinger i løbet af timen er ikke det vigtige, men at du har det sjovt med processen derhen. Vi skal arbejde med samspillet mellem vejrtrækning, en stærk core, og en god portion tålmodighed.  Vi slutter naturligvis af med en dyb afspænding, så den nye læring kan få lov til at lande blidt i din krop.

Underviser: Mia Toftdahl Olesen

Pris: 150 kr.

Timen bookes som en almindelig time på skemaet, og kan betales med klippekort eller abonnement. Bemærk dog at tema-onsdag ikke kan betales med en gratis prøvetime.

Tema-Onsdag: Restorativ Yoga med Levende Lys

Vores ugentlige restorative time ligger om formiddagen. Men for jer der ikke har muligheden for at deltage på dette tidspunkt, vil vi gerne give jer muligheden for en aften med blide, beroligende restorative yogastillinger. Med levende lys i yogasalen, vil vi dyrke yoga i belysning fra levende lys.

Restorativ yoga har fokus på at berolige nervesystemet og give kroppen ro til at restituere og afbalancere sig selv. Restorativ Yoga kaldes ofte for “aktiv afslapning”. Det er en yderst blid form for yoga, hvor vi bruger blokke, tæpper og puder til at etablere et afslappende fundament for kroppen. Vi bliver i hver stilling i minimum fem minutter for at hjælpe krop og sind med at genopbygge sig selv og give slip på eventuelle spændinger eller stress.

Underviser: Mia Toftdahl Olesen

Pris: 150 kr.

Timen bookes som en almindelig time på skemaet, og kan betales med klippekort eller abonnement. Bemærk dog at tema-onsdag ikke kan betales med en gratis prøvetime.