Events

Her finder du workshops og events hos Sukha Yoga.

Workshop: Unnata Aerial Yoga

28. september kl. 14-16

Vi er så heldige at få Astrid Elkin i studiet den 28. september, hvor hun guider en 2 timers workshop i Unnata Aerial Yoga.

Unnata® Aerial Yoga giver dig muligheden for at dyrke yoga med støtte fra en hængekøje hængende fra vores loft. Hængekøjen er af blødt, fjerlet materiale, så du kan udforske, forfine og gå dybere i den traditionelle asana. Både i luften – i hængekøjen – og på gulvet, hvor dine øvelser støttes af hængekøjen.

Astrid vil guide dig til at opleve styrke, afspænding, et energisk flow, og en øget opmærksomhed af åndedrættet og kroppen. Med støtte fra hængekøjen vil du opleve vægtløshed, fordybe dig i din yogapraksis, skabe ro i sindet, og opløfte din sjæl.

Workshoppen er for alle. Vi går langsomt frem og begyndere indenfor Aerial yoga – eller yoga generelt, er også velkommen.

Om Astrid:
Astrid er født i 1958 i Buenos Aires i Argentina og har næsten livslang erfaring med Hatha yoga som personlig praksis. Dette ledte hende til Indien, hvor hun er uddannet i yogaens mange aspekter på Om Shanti Om-skolen i Rishikesh ved foden Himalaya-bjergene. Ud over den grundlæggende uddannelse og efteruddannelse som Hatha yoga-instruktør er Astrid certificeret Unnata Aerial Yoga-instruktør samt certificeret Dharma Yoga Wheel-instruktør. Astrid er ejer af The Yoga Practice i Hørsholm.

Pris:
315 kr. (kun 8 pladser)

Workshop: Træk Stikket ved at Trække Vejret

13. oktober kl. 10.30-12.30

En skøn og befriende workshop med Ditte Parby, hvor vi udforsker åndedrættets energigivende, afstressende, udrensende og meditative potentiale.

Vores gode, trofaste åndedræt – kroppens gearskifte – tages ofte for givet, selvom det fortæller så meget om, hvordan vi i grunden har det. Du har sikkert fået det velmenende råd “træk vejret helt ned i maven”. Men hvordan dog?

På workshoppen vil du blive introduceret til enkle åndedræts-meditationer, åndedræts-afspændinger og fantastiske åndedrætsøvelser, som du kan tage med dig over alt, når som helst. Både på yogamåtten, men også på jobbet, når opgaverne hober sig op. I hjemmet når børn og husholdning kræver dig. I sengen når du ikke kan sove. I bilen når der er kø. Ved eksamensbordet. Eller på løbeturen når kræfterne er ved at slippe op.

Ved at fokusere på vores åndedræt bliver vi opmærksomme på, at vi lever. Vi bliver nærværende. Og vi vender tilbage til nu’et. Ganske enkelt. Tilstede i verden og tilstede i dig selv.

Du kan sagtens deltage på workshoppen, selvom du ikke har et kendskab til yoga.

Underviser: Yogalærer Ditte Parby er uddannet i yoga mod stress, og hun vil med nærvær og varme guide dig trygt gennem workshoppen.

Pris: 300 kr.

Workshop:
Fordybelse og Ro med Restorativ Yoga

Søndag d. 24. november kl. 14.00-16.30

I denne workshop sætter vi tempoet helt ned, lukker lidt af for den ydre støj, og afsætter 2,5 time til blot at være, trække vejret og lade stilheden indfinde sig. I den restorative yoga bruger vi blokke, tæpper og puder til at etablere et afslappende fundament for kroppen, og bliver i hver stilling i minimum fem minutter for at hjælpe kroppen med at give slip. Det er en blid form for yoga der giver krop og nervesystem muligheden for at hvile og genoplade sig selv.

Vi starter workshoppen med et blidt flow hvor alle kan være med, så vi kan få lidt varme i kroppen inden vi skal ind i de restorative stillinger. Workshoppen vil også indeholde enkelte vejrtrækningsøvelser og afsluttes med en ekstra lang og dyb restorativ savasana. Du vil gå svævende derfra, med følelsen af dyb ro og nærvær. 

Alle er velkomne på workshoppen. Medbring gerne en ekstra trøje eller et par varme sokker, så du kan holde varmen i stillingerne.  

Underviser: Mia Toftdahl Olesen

Pris: 325 kr. 

Workshop: Yoga og Aromaterapi

Lørdag d. 7. december kl. 12.00-14.30

Aromaterapi – som omfatter æteriske olier har hver en unik virkning på vores sindsstemning. De har været kendt i århundreder for deres virkning til at støtte et roligt sind eller en opløftethed, åbning af luftveje, berolige nervesystemet og styrke immunforsvaret. De æteriske olier virker via det limbiske system, et lille område i hjernen hvor vi reagerer på alle dufte. Lavendel er bl.a. kendt for sin beroligende virkning og citrus for sin opløftende virkning.

Aromaterapi skaber på den måde en positiv effekt på vores humør og følelser.Når du praktiserer yoga får du bl.a. en bedre kropsbevidsthed og din opmærksomhed og sanser bliver mere åbne. Netop derfor kan yoga og aromaterapi være gode sammen, da de netop kan påvirke ens sanser i positive retninger.

Underviser:
Elise Bang. Elise har gennem en længere årrække brugt aromaterapi og vil lade dig sanse med på aromaterapien gennem en yoga session.

Du har mulighed for at stille spørgsmål efterfølgende. Workshoppen vil indeholde en pause hvor du kan nyde en kop the.

Pris: 325 kr.